Lite sovmorgon

Alldeles för längesen igen... Hatar att blogga från mobilen men nu gör jag det ändå.
Försov mig idag och jag hade ingen lust att stressa. Hade ändå inte hunnit vara med på första lektionen mer än i 10 min. Så istället tog jag det lugnt, åt en god frukost, klappade katten och gick runt och slöade. Det blev en asbra morgon i alla fall. Det är sjukt vad solen kan påverka ens humör också! Känner mig super glad idag! Hoppas det håller i sig hela dagen.


Lite sovmorgon

Alldeles för längesen igen... Hatar att blogga från mobilen men nu gör jag det ändå.
Försov mig idag och jag hade ingen lust att stressa. Hade ändå inte hunnit vara med på första lektionen mer än i 10 min. Så istället tog jag det lugnt, åt en god frukost, klappade katten och gick runt och slöade. Det blev en asbra morgon i alla fall. Det är sjukt vad solen kan påverka ens humör också! Känner mig super glad idag! Hoppas det håller i sig hela dagen.


Gamla nostalgifilmer och lite sång,

Lol den blev skitlång! xD ingen kommer orka kolla på hela... Lol igen :/


76 hela barre! Grattis, Grattis

Guuud vad jag är mätt nu! - Dagen spenderades först i skolan som vilken vanlig dag som helst, sen bar det av mot gymmet och ett jävligt köttigt skivstångspass. Det var första gången vi testade det och jag vill i alla fall köra det fler gånger. Riktigt jobbigt fram mot slutet. Härligt!  
Fick lite brottom efter passet när jag skulle ducsha och bättre på sminket och så för en halvtimme efter passets slut så skulle jag vara på en grekisk kolgrillsrestaurang på söder. Min kära låtsasmofar fyllde hela 76 år! Vi åt jätte god mat och hade det ypperligt (lol) trevligt men ucsh vad mätt jag är nu. Hallomi till förrätt, lamspett till varmrätt och kladdkaka till efterrätt men då var jag så mätt att jag gav bort halva till pappa haha!
Puss på er sålänge och hoppas att n hade en bra kväll.
Eftersom jag inte tog några bra bilder där så får ni nöja er med en jag tog i skolan idag. 

..och jag är bara trött


Lite sommar-kuligheter vid långsjön

Med Kimia och Fanny en tidig sommardag.. eller nåt? LOL


Like a hippie or something


Vlogg

Jag har hittills gjort en vlogg på videofyMe men den har inte hamnat uppe på bloggen än. Men om n vill följa mig på appen så heter jag madelei. Det kommer komma upp fler videos, bl.a en 55 saker om mig vlogg. (Ville inte vara för mainstream och ha 50 saker om mig så jag la till 5 extra.. hehe) Vet inte när den kommer upp. Haha den är inte ens gjord än men det kommer, jag lovar att det kommer.
Jag har även lite andra filmer men dom är inte heller helt klara än. Och sen måste jag lära mig hur man lägger upp dom här? Haha suck!

Lite färg, lite grått

Ja det där med att blogga mer gick ju bra.
Eller inte men nu har skolan dragit igång igen och då spenderar jag mer tid vid datan så jag borde kunna slänga in ett inlägg lite oftare. Jag har just nu mentorstid och jag är inte så engagerad så tänkte jag att jag kunde blogga lite istället... inte för att jag vet vad jag ska skriva just nu men ändå! Så jag lägger upp lite ego bilder som jag tog idag istället!

 

Gott nytt år folks

Ja eftersom jag inte sa det tidigare så får jag väl säga det nu- Gott nytt år!!
Hoppas ni hade en underbar afton? (lol va sofistikerat det lät, det gillar vi)
Jag hade det i alla fall jätte bra! Åkte hem till Kimia runt 6 och fixade mig samt åt middag med mina favorit tjejer på hela jorden. Det blev, fejkbränna, löshår, lösnaglar och lösögonfransar.. Hahah jag har nog aldrig kännt mig så fake.. eller jo på balen men schh.
Vi påbörjade sedan den 2 timmar långa färden mot festen vi skulle till och anlände till lokalen runt 10. Folk blev nog väldigt glada att vi kom så festen kunda dra igång (hehe eeegoooo)! Vid tolvslaget kramades alla med allt och alla och så fick man kanske en nyårspuss.. eller? Jag säger inget.
Vi röjde fram till halv 3 då världens bästa pappa kom och hämtade oss. Stor eloge till honom! Annars hade vi nog aldrig kommit hem.
Runt halv 6 somnade jag och kimizn helt utslaga i hennes säng! 
Bildbomb badoom;
 
 
Och nu lite finare/fixade bilder;
 
 
 
 





 
 

Hahah nämeen heej!

Ja de va längesen man satt och skrev på sin lilla blogg men jag har faktiskt saknar den så nu tänkte jag börja igen (vilket ni 6 som läser nog kommer bli glada över P.S i love you guys)
Anyway, jag vet inte varför jag inte bloggat för jag har faktiskt haft en del att dela med mig av men jag har knappt suttit vid datan alls och om jag gjort det så har jag inte orkat klicka upp blogg.se och berättat om mitt intressanta liv... 
Nu är då den stora frågan om jag ska göra tidsinställada inlägg eller bara köra på.. vi får se hur jag gör men jag tänkte bara meddela att jag är back on track! 



Jag är Madeleine.

Jag är 16 år fyllda, bor strax utanför Stockholm och pluggar ekonomi på Thorén business school. När jag inte leker med barbiedockor så har jag teaparty med mina my little ponies. De snygga bilderna på denna blogg har Josefine Hellgren fotat. Resterande bilder, dvs instagrambilderna, är tagna av moi!
Jag är awesome and you know it!

Jag är Madeleine


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!