Ny människa typ

Nystädat, om möblerat rum, nybäddad säng med nya fräscha lakan, nyduschad och med nyrakade ben! Åh denna underbara känsla<3


What's up helt enkelt

What is up med mitt hår just nu? Inte borstat sedan senaste tvätten.. and i like it.
What is up med att jag ser ut som en fjortis/bitch (på denna bild) och har idomin på läpparna? Jag kanske är en fjortis okej?! och mina läppar svider så mycket att jag funderar på att opperera bort dom helt...
Och what the hell is up med att jag inte sover än?!

Jag kan inte sova tralalalaalal

Aha nu blev jag plötligt väldigt bloggsugen sådär 1 på natten, jag ska vara i skolan 9 imorgon/idag och här ligger jag med kläder, smink och oborstade tänder... Gissa vem som kommer försova sig.. Deeeen häär tjeejeen:

En av de värsta kvartarna i mitt liv!

Asså igår var nog den värsta morgonen att ta sig till skolan på i hela mitt liv men jag hade ändå tur.
För mig brukar det ta ungefär ta 10 minuter för mig att gå till tunnelbanan och med buss tar det bra 2. Igår va jag smart nog att inte ens ställa mig vid min hållplats för att jag fattade att det inte skulle komma någon buss så jag började knalla. Det, mina vänner, va inte lätt! Jag trampade snett var femte steg, det piskade i ansiktet och på benen pga kraftig motvind, mascaran rann och jag höll på att svettas ihjäl under jackan eftersom jag var tvungen att gå snabt för att hinna med tunnelbanan. När jag kommer till den enda busshållplatsen mellan min hållplats och tunnelbanan så kommer en buss och mia ögon lyste av lycka som på 5 sekunder övergick till hat när den proppfulla bussen åkte förbi mig!
Springer sista biten och hinner precis men den kvarten var nog den värsta i mitt liv! (lol nej, jag har haft köttelfeber, mensvärk och magsår, inget slår det!) men det var i alla fall en hemsk kvart... 
 
Slänger in en helt orelevant bild på mig och min fina vän som togs på en fest för någon helg sedan!

Nu låtsats vi att klockan är ca 21.30 5/12-12

Hej på er!
Kom nyss hem från skolan (fortsätt låtsas *blink, blink*) och är helt slut, ont över allt, fått en vagel(!!) (Skit mysigt jag vet och om ni ba va fan är en vagel? så säger jag bara Google!) och så mår jag illa.
Men vagel-jäveln måste vara värst. Det ilar i hela huvudet varje gång jag blinkar.
Aa som sagt så är klockan halv 10 denna kaotiska onsdagskväll och jag kom alltså hem nu. Sl tänker ni men icke icke min kära röda linje har gått som den ska hela dagen... Bussarna är en annan historia men det tar vi sen.
Idag började jag 9.30 och runt 13.20 ställde rektorn in skolan så att folk skulle kunna ta sig hem. Alla blev asglada förutom jag som skulle stå på öppet hus från klockan 16.. Jag fick kimia och fanny att stanna kvar så att vi kunde jobba lite med grupparbetet. Ambitiösa tjejer jag vet! Det va inte bara jag som skulle stå där från min klass men de andra jävlarna bangade så jag kände mig lite ensam ett tag för att jag inte riktigt kände sågon där.. Aja social som jag är (hehe) så började jag prata med några tillslut och då kändes allt lite bättre..
Klockan 18 så kom det i alla fall ungefär 20 97:or..20!! Haha i lördags var det 560. Kändes lite sådär ovärt att jag var i skolan i 11 timmar! 11!!! Tur att vi fick pizza i alla fall! Glad tjockis här! 
Ingen orkade säkert ens läsa det här men tack till er som gjorde det! 
Nu ska denna trötta tjej sova! Puss!
 
(Tidsinställt inlägg för er som inte fattade det)

Åh vart tog solen vägen?

Har haft så mycket att blogga om så jag inte visste vart jag skulle börja. Hade fullt upp hela helgen så jag hade inte riktigt tid men jag hade tänkt att göra några tidsinställda inlägg så kika in och skrolla, skrolla, skrolla! 
 
 
 

moffs-tisdag

Sista lektionen nu då! Woopwoop bara 1.5 timmar kvar! 
Och detta är våran överlevnad!
 Jag är Madeleine.

Jag är 16 år fyllda, bor strax utanför Stockholm och pluggar ekonomi på Thorén business school. När jag inte leker med barbiedockor så har jag teaparty med mina my little ponies. De snygga bilderna på denna blogg har Josefine Hellgren fotat. Resterande bilder, dvs instagrambilderna, är tagna av moi!
Jag är awesome and you know it!

Jag är Madeleine


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!