Dagens räddning!

Aa, har man mens så har man! Blev så sugen efter idrotten att jag gick in på Ica och köpte favoriten. Gick hem, åt några bitar och somnade! Haha var så himla trött.


Dessa jävla fredagar

Börja klockan 10, företagsekonomi aka FEK, 3(!!) timmars håltimme och sedan idrott! Värd dag, not!
Men denna fredag måste ju slå alla andra för att *trumvirvel*... vi ska göra handboll på idrotten!! Wiihoo glad tjej!
Spelade handboll i typ 4 år mn slutade när jag gick i sexan?? Ååh jag skulle aldrig slutat.. 
Oh well, lite skills har man ju kvar så nu är det min tur att glänsa efter att ha sett ut som en idiot på alla värdelösa idrottslektioner med fotboll på schemat! Blää
Jag ska dessutom köra all in med total handbolls outfit..
Funderar på om jag ska göra ett videoinlägg om det sen(?) Man vet aldrig vad som dyker upp här...
Kan mina vänner komma snart??? Åh heii nu kom dom! Det va inge roligt att sitta själv i en soffa...

Been dreaming about you a lot and I've kissed you a thousand times in my head

Och med denna bild säger jag godnatt.

Bubblegum

Det finns nog bara ett tuggumi man kan göra såhär med-hubba bubba! 
(Synd att smaken håller i 2 minuter och efter 5 minuter känns det som man tuggar betong! Stenhårt haha.)

Jag har inget golv!

Jag vet inte om mitt rum någonsin varit så stökigt i hela mitt liv!! Haha vänta jag ska fan ta en bild så ni får se röran...
Hahah gud jag skäms! 
Och jag som skulle städa idag! så typiskt mig... Men det är så himla jobbigt att sätta igång. 

Lace in the sun

Foto; Josefine Hellgren

Min älskade gosboll

Låter som jag ska göra ett inlägg om min katt! (skrattgråtande emojiiii gubbe) Men nej så är det inte! Detta är ett inlägg om min andra syster från en annan moder och jag älskar henne upp över öronen!
Ni kanske förstår varför? haha 
 
 
Hon är så fin, min ängel! Tänk om alla vore som henne.. Haha då skulle alla vara super dryga ibland (fast på ett charmigt och ironiskt sätt) och ibland så roliga att man nästan kissar på sig...
Hon kan alltid få mig att skratta, vi behöver bara titta på varandra haha!
Hon finns alltid där man man behöver henne.
Det känns som vi har känt varnadra hela livet även om vi bara varit såhär nära i 2 år?! Men jag hoppas att vi alltid kommer vara vänner! Vet inte vad jag skulle göra utan framförallt henne och Fanny! Världens bästa trio!!!
Hon betyder allt för mig!
Hon är Kimia, min bästa vän!

chop chop

Min enda vän som verkligen har exakt samma humor som jag visade mig denna bild idag och jag vek mig av skratt!!!! 
Hahah så sant!

pink with a chocolate covered nose


Det bästa med att baka?

Inte att det är mysigt, inte resultatet, inte att det är kul utan smeten!! Helt klart smeten!

Aa som ni kan förstå så är det baka som stått på schemat denna kväll. 2 timmar och 3 kladdkakor senare så var jag klar! Haha shit vilken röra det var in köket sen men vad gör man inte för klassen...?
Ni ba va?
Jo, ni  förstår jag är en av de 5 som ska ta med sig fika imorgon till mentorstiden och jag vill inte att mina klasskompisar ska få i sig massa e-produker så istället för att köpa något så bakade jag...
Enligt mina vänner kallas detta ove sundberg style..det håller jag inte alls med om haha! 
Men allvarligt så är ju hembakat mycket godare enligt mig och mina kladdkakor är legen-wait-for-it-dary!
Kladdiga och med smak av världsklass!
BuP12c har något att se fram emot! 
 

På en bro på Gotland

Jag fattar inte ett skit!-Har haft svenska lektion i snart en timme och min lärare kunde lika gärna prata kinesiska.Vi ska skriva en argumenterande text på måndag så ja, man kanske skulle lyssnat men nej, usch! Jag har ont i huvudet och är trött. Jag vill bara gå hem... men bara 20 minuter kvar woopwoop!
Känner mig lite mörk just nu... Och snart blir det att traska hem i regnet. Men visst är bilden cool?
Foto:Josefine Hellgren

Lycklig i mina röda byxor

 
Helt ensam på en brygga i sommras innan resan till världens bästa ö- lycklig i mina röda byxor.
Foto: Josefine Hellgren

Vet inte om jag tycker att mamma är snäll eller dum som kommer med äppelpaj...

Ni ba va?- äppelpaj är ju asgott..? Och ja det har ni rätt i men jag var hos tanläkaren imorse och jag vet helt ärligt inte om jag ska skratta eller gråta över det vi upptänkte... 3(!!!) hål!!!!! 3!!! 
Ja, jag vet att jag är dåig på att borsta tänderna men jag ska fan bli bättre på det! Funderar nästan på att borsta 3 gånger per dag bara för att... Hon sa också att jag troligtvis småäter för mycket. Jag tror tyvärr att hon har rätt och det var därför jag drack mitt te och och mina kakor direkt efter middagen och sen kommer mamma 2 timmar senare med äppelpaj!
Jag tror ni förstår mitt problem nu.. Mamma vill att jag ska få fler hål i tänderna. Så snäll är hon! Haha nä men den va god så danke mami.
Men nu ska jag gå och borsta tänderna i typ 5 minuter, sminka av mig, läsa igenom matten en gång och sen sova. Sov gott alla fisar där ute!

En typisk kväll helt enkelt

Matteprov imorgon- och plugga stod på schemat idag... hahah yes så blev det ju, som vanligt!
Fastnade framför datorn och runt nio tänkte jag verkligen sätta igång oooooch så roppar mamma att House börjar. VAD SKA MAN GÖRA LIKSOM? Klart man kollar, är det tisdagskväll så är det!
Jag som dessutom hadetänkt gå och lägga mig tidigt idag.. Åååh ångest!
(random outfit från nån vecka sen... och ja ni bryr er!! Puss)

117 ord & 17 utropstecken

Visst måste man bara älska regn?åtminstone när man får sitta i sin varma säng med några pepparkakor och en stor kopp chaite med skummad mjök! Snacka om julkänsla på hög nivå!
Haha glad tjej här!!
Och varför inte öka mysfaktorn ytterliggare med snö?! Jo, det är sant, det ska snöa inatt! Bara jag som är sjukt glad över dettta?! För visst är regn mysigt när man är inne, men att gå till från och till tunnelbanan och från och till coop för tisdags-handlingen, nä det var inte kul! Kallt och ruggigt, huah! Kinderna blir rödbitna av helt fel anledning och det gillar vi inte! Men tänk er snö som knastrar under skorna!!! Hur mysigt?!
Iiiiih längtar!!!
 

psst..

Vill ni veta en hemlis?- det förra inlägget var tidsinställt.. hihi busigt va?
Jag började faktiskt att skriva inlägget runt 15-15.30 men då hade vi historialektion och behövde tydligen inte datorerna...
Cyrille (min historialärare med grov franskbrytning vilket gör livet mycket roligre av någon anledning..?)- Då kan alla stänga ner sina datorer.
(Jag fortsätter blogga rebellisk som jag är...nä men jag hörde knappt att ha sa till oss faktiskt)
Cyrille-Det gäller även Maddeh
Jag- Men nu hann jag ju inte blogga kla-art!
*skratt*
Det roliga är att jag var typ allvarlig men alla tyckte tydligen att det va superkul och började skratta...
Hehe nä men jag antar att jag kan vara rätt rolig ibland men vad ska man göra lixom..?
"I know I'm fabolous, funny and just awesome...  what to do?"
Foto. Josefine Hellgren

...Och hur var eran måndag?

När jag vaknade igår kände jag bara nej!- så sagt och gjort gick jag inte till skolan. 
Jag hade verkligen inte lust att sitta och snora, hosa och nysa i lektion efter lektion och stackars alla andra som hamnar i riskzonen där basiller bara flyger rätt ut från en nysning! Ni ba "okej hon gick inte till skolan för att vara snäll?" och aa typ så! Haha nej jag bara skoja jag mådde faktiskt inte bra igår. 
Och när man inte bra så bra får man unna sig ett varmt bad right? Med ljus och skumm och en film i badet(!!) Aa det får man faktiskt, så det gjorde jag...
Vaknade 12 igår också och åt pannkakor till frukost... hur var eran måndag?

Min tweenie

Detta är en av mina systrar från en annan moder så att säga- Vi är ganska lika till utseendet och hon är som jag på nästan alla sätt. Vi har till och med fått frågan om vi är tvillingar och det gör mig såå glad! Hon är såå vacker och hennes kropp och hår är to die for haha!! Hon är de få människor som vet allt om mig... ALLT! Hon är en av de första människor jag vänder mig till om något på på tok. Hon betyder allt.
 Hon är rolig på sitt lilla konstiga sätt och hon har ett hjärta av rent guld!
(Det är även denna fröken som jag hittar på hyss med (shh) haha.)
Hon är  Fanny, min bästa vän och 1/3 av världens bästa trio!
 

Ännu ett deppigt inlägg- men det är ok när man är sjuk, visst?

Sååå trååkig helg!!- yes det sammanfattar nog de senaste dagarna.
I fredags satt jag då barnvakt medan resten av sverige roade sig i Friends Arena.
I lördags var vi först på fotomässan där det känndes som om allt var på grekiska haha. Det där med kameror och iso och objektiv och d7000 eller d3000.. nja det är inte riktigt min grej så att säga hehe men mer om det sen. Efter mässan mötte jag upp mamma och pappa på willy's, gick till godiset, såg ledsen ut och sa att vi skulle ha film-mys à la mamma pappa och sjukt barn. Sagt och gjort så kollade vi på Shutter island, åt godis och hade det mysigt. Blev lite avundsjuk på systern min som gick ut på krogen när man satt hemma i mjukiskläder och hostade. Jag vill också vara 18!!!
Vette fan när jag va ute sist..? Eller jo, förra helgen tror jag, haha, men det känns som om det va väldigt länge sen i alla fall. Så nästa fredag ska jag göra något kul, så det så!!
Idag då? Pluggat matte och kollat på tv..Yes kul avslut... Tack gode gud för solsidan i alla fall så man får lite ljus i livet.

Fuck- it's monday tomorrow

Typikst att man bloggar så här sent en söndagskväll när man borde sova men jag tror ändå inte att jag kan gå till skolan imorgon... (KOLLA INLÄGGET UNDER!!) 
Kunde inte blogga igår eller tidigare på dagen i alla fall för smart som man är så glömde jag datorn hos mina kusiner i nacka när jag satt barnvakt där. 

Varning för äckligt inlägg!

Hur mycket snor kan finnas i en näsa?- yes jag varnade er.. Asså jag snyter mig och snorar hela tiden men det verkar inte finnas nåt stopp?! Det är som om allt snor som kan samlas i en människa på typ ett år ska ut på några dar?! Än en gång så varnade jag er... "Nästäppa och rinnsnuva på samma gång? Ta Otrivin Comp" *pling* (och varsågod för gratisreklamen...)
Nä men allvarligt talat så känns det inte som om alla dessa preparat ens fungerar. Om man tar alla mediciner mot förkylning som finns i hela världen kan man nog bli frisk på 6-7 dar, gör man det inte kan man bli liggande en hel vecka(!!)
Var det nån annan än jag som gick i kören när jag var liten och sjöng denna låt;
"Jag har jätte ont i magen och har hostat hela da-agen, min hals den bara svider och jag lider o jag li-ider. Jag har feber o jag fryser, jag snörvlar o jag nyser, min näsa den är he-elt röd och snart så är jag nog helt död" Aa mer eller mindre så är det just nu, minus magontet och halsonet dock! Man får vara glad för det lilla right?

FATTA SKÖNT MED SOMMAR, SOL OCH SEGLING (SSS HEHE) ISTÄLLET FÖR DENNA MÖRKA DYSTRA HÖST *ATSCHO* OCH FÖRKYLNING?! 

...SUCK

Barnen sover i alla fall...jag också snart- annat kan man man säga om de som har ett liv, de som är ute ikväll, kanske är på någon konsert...suck.
Ligger nedbäddad i sängen i gästrummet och funderar starkt på att bara stänga av datorn och sova. Jag kommer ju ändå bli väckt tidigt som satan så det kanske är bäst. Ont i halsen har jag också och jag vet inte om det beror på allt pratade eller om min förkylning som jag hade i början av veckan aldrig gick över..? Suck igen.
Bara suck

Swedish House Mafia!!!!

Stämningen är helt flippad- om en halvtimme kommer dom, areanan är fullfackad! Jag tror att alla som inte är på friends arena just nu ändå kan tänka sig hur maxat det kommer vara om mindre än 30 minuter!
... det kan i alla fall jag som inte är där utan som sitter barnvakt denna ljuva fredagskväll!
Hoppas alla ni som är där har jäävligt kul!
Min kväll har varit awesome, vi har käkat popcorn och kollade nyss klart på Phineas & Ferb- the movie... mycket bättre än någon fjompig konsert om ni frågar mig!
Nej men allvarligt jag gråter inombords!! Varför köpte man inte en biljett i tid? Fa-an.
Får väl glädja mig åt att jag får pengar, istället för att slösa dem, vilket verkligen behövs just nu! Tror att jag äger ungefär 100 kr...? 
Ha en kul kväll nu alla! Dansa åt mig?
åååååååh! :(
 
(lånad bild av dn)

Like the queen of autumn or something

Är det någon som ska gå på fotomässan imorgon?-om ni ska det så får ni ta och leta upp den här bilden:
        
Det är min sjukt grymma syster som som har tagit denna snygga bild på mig! 18 bast och har 2 bilder fotomässan... FOTOMÄSSAN!! Det är typ proffsfotografer som ställer ut bilder där! Jag är stolt över dig Josefine!
Sen är det ju sjukt coolt för mig oxå! 
Bilden syndes också på en skärm vid Tumba xenter's monter på mässan idag! Stod och väntade tills jag kom upp och när jag såg mig själv blev asglad och började klappa händerna som en retarded säl... (wuut??)
Haha anyway om ni ska dit, kolla efter moi!

Hej, har ni hört talas om världens bästa skola - Thorén?

Aaaaaj, min kropp- Stod på gymnasiemässan idag! Sjukt kul va det och munnen gick verkligen på högvarv i 3 timmar i sträck! 
Wow vad torr i munnen man blev och i slutet sprack verkligen rösten totalt! Blev hes och några okontrolerade falset toner blev det allt men gud va kul det var att prata med alla gulliga små (skoja) 97:or. De flesta var super trevliga, ställde frågor och var intresserade på att lyssa på mig i 10 min i sträck... stackare! man fick bara ännu mer energi av dem och det var 2 söta tjejer som antecknade! fan va söta!!
Det va en tjej dock som jag ställde standrdfrågan "hej vad är ni intresserade av?", med en skit glad ton till och vad får man för svar? "inte det här i alla fall" och ger mig störta bitchblicken! Man ba lilla gumman...? Hon kommer ju komma långt i sitt liv!
Shit vad ont jag har överallt nu, ryggen, knäna, fötterna, nacken, öronen(??) och halsen men det var det värt!
Älskar att vara social mot nya människor!
Nya favo-tröjan - thorén business school

once upon a time

 
Asså jag är grym på matte- eller aa jag brukade vara i grundskolan. Pluggade aldrig till prov, hade MVG i alla (!!)  fyra terminer som man hade betyg och tyckte allt va en barnlek! Aha men nu då... vad fan hände?! Vissa saker är så att man bara "wuuuut?" och har aldrig ens hört talas om, andra saker är skitlätta, för hallå jag är ju fortfarande bra på matte. Anyhow... skulle agera duktig och plugga idag (satsar man på A så gör man), har prov nästa vecka så jag tänkte "nä, nu ska jag fan plugga i tid!". gjorde mig redo, tog upp boken, satte mig vid köksbordet och gjore typ 2 tal sen slog tanken mig igen att jag ville starta en blogg! 

     
Karama will come for me, and i'll be waiting!

Here we go again!

Hej gosisar!
Detta blir mitt första inlägg på den här bloggen.. vi får se hur det här går. Har funderat på att sätta igång igen, efter förra floppen, ett tag nu så nu, istället för att plugga matte, tog jag mig i kragen och bara gjorde det!
Jag räknar såklart med att bli världskänd. Jag menar lixom större än störst här!!! Närå, jag står med fötterna på jorden och för nöja mig med 10 besökare per dag.. that's life!
Puss på er trogna 10, vi hörs snart!
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.




Jag är Madeleine.

Jag är 16 år fyllda, bor strax utanför Stockholm och pluggar ekonomi på Thorén business school. När jag inte leker med barbiedockor så har jag teaparty med mina my little ponies. De snygga bilderna på denna blogg har Josefine Hellgren fotat. Resterande bilder, dvs instagrambilderna, är tagna av moi!
Jag är awesome and you know it!

Jag är Madeleine


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!